Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Account Manager 3D

Plaatsingsdatum 08-06-2017 Functiecategorie Commercieel - Account Managemen...
Standplaats Waddinxveen Niveau -
Opleidingsniveau HBO Dienstverband -
Uren 36 - 40 Salaris -
In deze uitdagende functie ben je mede verantwoordelijk voor het uitbreiden van ons professionele (B2B) klantennetwerk op nationaal en internationaal niveau. Je doet aan (koude) acquisitie in uiteenlopende marktsegmenten, zoals tandheelkundige laboratoria, juweliers, product design studio’s en industrie. Je zoekt, selecteert en benadert interessante prospects zelfstandig, verkoopt onze producten en beheert onze relaties middels actieve aftersales, een cruciaal aspect in de visie van atum3D.

Belangrijk onderdeel van jouw taak is daarom ook het doorontwikkelen van interessante relaties tot atum3D ambassadeurs in de verschillende marktsegmenten, waarbij je proactief gebruikerservaringen en feedback ophaalt en die gestructureerd deelt met de andere afdelingen binnen ons bedrijf. Hiertoe stel je strategische accountplannen op voor key accounts en fungeer je als eerste aanspreekpunt voor je klanten. Daarnaast segmenteer je aanvragen, benader je leads die in aanmerking komen voor direct sales en geef je de andere leads door aan ons indirecte verkoopkanaal.

Met een groot analytisch vermogen, een luisterend oor en uitstekend technisch inzicht signaleer je snel klantbehoeftes en vertaal je die naar de voor de klant beste oplossing die tegelijk een optimale bijdrage levert aan de commerciële doelstellingen van atum3D. In deze functie rapporteer je aan de Commercieel Manager van atum3D en word je ondersteund door Sales Support.

Wie zoeken we?
Je bent een bouwer, een verbinder en een teamplayer; een zelfstarter met een hands-on mentaliteit. Je legt gemakkelijk contact. Je opent graag deuren en schroomt niet om de telefoon te pakken en met behulp van je analytisch vermogen en een overtuigend verhaal je eigen kans te creëeren bij een prospect. Je weet mensen met positief enthousiasme te overtuigen van jouw ideeën. Je hebt een grote affiniteit met techniek, bent nieuwsgierig en blijft op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Hoe ziet jouw profiel eruit?
  • HBO werk- en denkniveau.
  • Afgeronde technische of commericeel technische opleiding.
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie in een B2B omgeving. • Ervaring in (key) account management in de 3D print industrie is een pré.
  • In staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.
  • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.
  • Fulltime beschikbaar.
  • Woonachtig in Zuid-Holland.
  • In het bezit van een geldig rijbewijs B.
Wat biedt atum3D?
Een uitdagende job waarin je kunt meebouwen aan de groei van een innovatieve onderneming en een belangrijke bijdrage kunt leveren aan het succes van onze producten en ons bedrijf. Daarnaast krijg je alle ruimte voor eigen inbreng en ondernemerschap. Je ontvangt natuurlijk een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie zijn wij?
Atum3D is ontwikkelaar en leverancier van industriële productieoplossingen op basis van superieure Digital Light Processing (DLP) 3D printtechnologie. Onze producten zijn integrale combinaties van eigen hardware, eigen software, harsen en diensten. Kenmerken van onze producten zijn uitzonderlijke tolerantieniveaus, snelheid en een open platform voor harsen. Ons dynamisch team bestaat uit experts in elk van de expertisecentra van Atum3D: chemie, werktuigbouw en softwareontwikkeling.

Atum3D streeft ernaar om het leven van onze klanten makkelijker te maken met proactief advies, services als installatie & training en actieve aftersales.

Zoeken wij jou?
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en heb je zin in deze uitdaging? Stuur ons dan snel je CV inclusief een motivatiebrief waarin je aangeeft waarom we op zoek zijn naar jou! Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Robert van Kasteel via 06-12799001.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Account Management
Branch(es) Maakindustrie
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden Accountmanagement Accountmananager Account Manager Account Management 3D Printing

Contactgegevens

Contactpersoon Robert van Kasteel

Vestigingsplaats

Solliciteer